Get In Touch
louis@oxelcreatives.com
Ph: +254 791 183391
Work Inquiries
louis@oxelcreatives.com
Ph: +254 791 183391

Найефективніші альтернативи PornHub

Найефективніші альтернативи PornHub

Дотримуючись китайського передбачення (чи прокляття?), ми живемо в інтригуючі часи, щоб претендувати на найменше. Крім усіх божевільних реакцій, людям довелося цього року, особливо коли це стосується людей’ сексуальні процедури цього року. Якщо ви не’ не подумайте, просто швидко перевірте минулі завантаження, які я здійснив за останні пару місяців. Однак одне, чого я не знаю’ Не вірю, що навіть я бачив, що наближається — мінімум у повному обсязі – — це суттєва чистка, яка вразила PornHub кілька років тому, і веб-сайт більше ніколи не був таким самим.

Це історична інформація про вражаючу подію

Для тих, хто не в курсі, PornHub насправді завжди був принаймні трохи сумнівним, незважаючи на те, що це місце для розваг для дорослих. Якщо говорити по-справжньому, то більшість хлопають по земній кулі’ Сайт номер один із трубками або міститься, або принаймні сильно перебільшено.

Тим не менше, після місяців напруги на MindGeek все закінчилося (тут не йдеться про гру слів)’ флагманський сайт. По-перше, петиція про видалення порнографії k * ddie із сайту отримала понад 425 000 підписів після того, як з’явилася низка звинувачень у тому, що на веб-сайті з’явилася нечисть за участю m * nors.читати про це пооно онлайн з Наших статей

(Чесно кажучи, я не розумію, наскільки все це реально, тому що я не ношу це нездорове

лайно. )На додаток до всього цього, люди скаржилися, що існують завантаження, які також потребують примусових дій, пов’язаних із сексом. Ця онлайн-репутація фактично призвела до того, що останнім часом веб-сайт був неприйнятий видатною пресою, через що бізнес банківських карток перешкоджав клієнтам оплачувати преміальний веб-вміст на PornHub.

Очевидно, що іншою великою проблемою PornHub та іншими іншими каналами є проблема кіберпіратства та копіювання. Таким чином, з усіма цими проблемами, у поне, 14 грудня 2020 року PornHub публікував, що вони брали участь у “ одна з найрозширеніших гарантій в історії платформи, створеної користувачами.”

Зокрема, порнографічний гігант мав і, безумовно, продовжуватиме план:

• захист від неперевірених облікових записів від додавання абсолютно нового вмісту будь-якого роду

• користувачі, які завантажують, мають підтвердити, сфотографувавши себе зі знімком обличчя та іменем користувача

• видалення альтернативи завантаження багатьох відеокліпів у системі

• видалення будь-якого веб-вмісту, який насправді не був створений перевіреними клієнтами PornHub

Останній момент був, мабуть, найважливішим з точки зору техніки, враховуючи, що загальна кількість відеокліпів зросла з 13,5 мільйонів до менше 3 мільйонів.

(Боже, я зрозумів, що було багато реплікованих відео, хоч, Боже святий, це багато.) Цікаво, що співробітники PornHub висміювали TikTok, Facebook та різні інші популярні соціальні мережі за те, що вони не мають ті самі запобіжні заходи, що й зараз.

Нехай’ подивіться, з чим усе відбувається

У будь-якому разі, незважаючи на такі значні зміни в політиці, я зміг сказати, що я’ m типу – занепокоєний– не тому, що r * pist та різні інші погані лохи мають своє лайно. Мені це скоріше здається спробою уникнути регуляторного втручання, яке може не досягти успіху.

Навіть якщо це й так, я б уявив, що абсолютно невинні люди фактично отримали їхні матеріали та закриття каналів після кожного цього.

Якщо відкинути мій цинізм, то є причина розслабитися –– або я повинен стверджувати –– є п’ятнадцять причин для цього.

Тут’ те, що вам потрібно шуати на ідну від PornHub

Це розпізнає, що’ збиається перейти до PornHub, але у випадку, якщо відбудуться ще значні зміни або сайт ненадовго закриється, я’ ви отримали покриття. Нижче наведено список із 10 спокусливих веб-сайтів-тюбів, наповнених безкоштовним порно, які можуть працювати як ваші варіанти PornHub без певного порядку. Насолоджуйтесь, лохи!

XVideos

Я розумію, що цей блог не’ t розташовуйте труби в будь-якому конкретному порядку, але це може бути найефективнішим веб-сайтом для труб, окрім PornHub. Знову ж таки, з тим, що може чи не може статися з (колишнім?) королем порно, XVideos може швидко стати топ-псом порнографічних відео.

Якщо ви перевірите це, я’ Я впевнений, що ви погодитеся, що цей веб-сайт, безумовно, працює. Як і на всіх інших порносайтах, зазначених нижче, цей набір містить масу абсолютно безкоштовної нечисті для перегляду, а також’ Не бракує фантастичних завантажень для перегляду. А з фактично десятьма мільйонами завантажень ви, можливо, більше ніколи не відвідаєте порнографічний канал.

Хіба, якщо врахувати це, ви можете ніколи не відвідувати будь-який інший веб-сайт із цією проблемою.

Навіть якщо вам набридли записані відео –– якщо це’ певним чином це можливо – потрібен час, щоб переключитися на шоу камери XVideos. У будь-яку годину ви побачите сотні, а то й тисячі чарівних моделей, готових принести вам естетичне задоволення ––принаймні, поки ви’ ми отримали символи.

xHamster

Тепер ви одягаєте’ Вам не потрібно платити за преміальну порнографію, однак, коли мова йде про цей веб-сайт, ви можете витратити трохи грошей на ці чудові фільми. Варіант чудовий, і висока якість, безперечно, чудова, оскільки гарантовано буде або повна висока роздільна здатність, або 4K Ultra.

Насправді існує надзвичайне понад 116 000 відеокліпів із 7500 новими доповненнями щомісяця. Як учасник преміум-класу отримуєте необмежену кількість завантажень, і ви’ матиму доступ до ількох найпопулярніших вакансій, які створювали порнозірки тієї епохи. Якщо ви’ переживаєте через витрати, ’носіть, не переживайте. Плата за тридцять днів коштує 6,99 доларів США щомісяця, якщо ви зареєструєтеся на 3 місяці’ s підписка. Рік, безсумнівно, коштуватиме вам 4,99 дол. США щомісяця, хоча ви’ доведеться заплатити все

одночасно. Можливо, найвигіднішою угодою є отримання довічної підписки, яка коштуватиме вам величезних 299,99 доларів США! Це може здатися крутим, але коли ви думаєте про це, ви’ по суті отримати необмежену кількість порнографії назавжди, і це’ s без реклами. Тепер ви маєте намір одягнути’ я не бажаю платити всі ці гроші. Ви все ще можете отримати доступ до надзвичайної кількості порнографії та кількох інших привабливих смаколиків. Окрім живих секс-шоу, ви можете побачити багато рекламних каналів порнозірок і неймовірний вибір фотографій.

Що’ Більше того, на вкладці «Знайомства» є цікава функція, за якою можна шукати інших користувачів за віком, місцезнаходженням, статтю та орієнтацією. Набагато краще, використовуючи пристрої розширеного пошуку, ви можете фільтрувати свої результати за відтінком очей і волосся, статурою та фетишами, щоб назвати кілька вимог до пошуку.

Безсумнівно, концепція полягає в тому, щоб зв’язатися з людьми, яких ви, можливо, захочете побачити, однак, як і можна було очікувати, цей інструмент набагато краще підходить для невимушеного спілкування в чаті, обміну конкретними зображеннями та підготовки інших розпусних дій в Інтернеті. Але привіт, як і багато пунктів у мережі, це те, що ви робите.

Eporner

Я справді відчуваю, що це трубка не’ не отримати достатнього визнання від дрочників в Інтернеті. Існує багато завантажень, які’ це лише посилання на відеокліпи. Окрім кінофільмів, тут можна побачити різноманітні привабливі зображення та чудові GIF-файли.

Звісно, я визнаю, що трохи схитрив, коли шукав категорію з найбільшим перевагою. Технічно кажучи, найпопулярнішим видом порно є некатегоризоване. У певному сенсі це дуже добре, враховуючи, що ви бачите велику різноманітність на цих веб-сторінках.

Утім, я думав, що це начебто широко, тому вирішив “ формально зверніться до іншої відомої класифікації, яка відноситься до аматорського відбору. Маючи понад мільйон завантажень, вочевидь немає обмежень щодо кількості ‘& lsquo; справжні люди, яких ви можете побачити, які цінують себе, принижені та брудні.

(До речі, аматорські фільми становлять приблизно п’ятдесят відсотків завантажень на цьому веб-сайті!)

Тож ви знаєте, що існують обидва види аматорської еротики. Таким чином, я’ m описуючи спеціалістів, які не займаються порнографією, яких ви’ я (на щастя) ніколи раніше не бачив, окрім порно прослуховування у стилі гонзо, яке має певне відчуття грубості.

А я’ я не лише маю на увазі весь трах без сідла.

Просто зауважте: кожне з посилань є практичним і не містить спаму, за винятком кнопки Pornography Games –– це’ це просто реклама.

Без матері

Безсумнівно, якість скрізь невелика, але це’ частково через поєднання аматорської та експертної порнографії, яку ви’ знайдете на цьому веб-сайті. Незважаючи на те, що кожен із цих дорослих каналів відкритий для перегляду абсолютно нових масових фільмів, цей набір є оптимальною порнографічною платформою для будь-яких дивакуватих ексгібіціоністів.

Вони’ У нас є категорії на будь-який смак і більше, ніж просто ректальні дії, секс із транссексуалами, незвичайні зв’язки та шкіряні порно відео. Якщо ви позначите альтернативи пошуку, ви’ я побачу, що є ціла область для того, що ‘називається & lsquo; важке порно

. Будьте обережні, цей пошуковий фільтр абсолютно точно надасть вам будь-яку парну, дивну та неймовірно насичену порнографію. Звичайно, нічого з цього – як я знаю – не врто очищати PornHub, але багато відео тут можуть викликати у деяких людей жах.

Якщо ви хочете, щоб аша кумедна кістка була задоволена в минулому, після чи протягом усього часу’ я насолоджувався твоєю промежиною, цей порносайт здається мені єдиним у своєму роді, оскільки він має ‘& lsquo; забавний інструмент для фільтрування різноманітних предметів. Знову ж таки, деякі з порнографії можуть бути трохи дивними, але деякі з них створені як нутрощі та божевільні водночас.

І дозвольте мені повідомити вам, що це була дивна кульмінація – але вона того варта!

Продовжуючи, ще однією чудовою особливістю цього каналу є великі сторінки для взаємодії. Існують теми дискусійного форуму, де учасники можуть спілкуватися та обмінюватися деталями та зображеннями. Motherless також має кімнату онлайн-чату, а також повноцінну область оголошень.

То чого ви чекаєте?

Існує все більше сусідів, з якими можна співпрацювати. Вони’ у мене є нові аматорські порнозірки, з якими весь час підписуються, а ви’ відкрию неймовірно дивний і кумедний фап-матеріал.

Перефразовуючи Motherless’ Девіз: продовжуй і дивись, Мамо, не’ t seeing

. SpankBang Будь то’ Уміло знятий або записаний новачками, висока якість значної більшості цих безкоштовних порнографічних відео часто має тенденцію бути першокласним.

Я не’ У мене немає точної інформації, але цей фільм мені подобається, як серед більшості фільмів, навіть представлених на веб-сайті. Спробуйте й скажіть мені –– Я вважаю, що ви можете зі мною погодитися.

І якщо ви боїтеся, що вас спантеличать численні звернення, відкриваючи сторінку, не’ t піт це. На цьому веб-сайті є безліч варіантів пошуку та фільтрів усіх видів. Натиснувши перемикач, ви можете побачити, що’ зараз у тренді, що нещодавно додано, що’ користується популярністю, і завантаження швидко з’являться.

Я ношу’ я не дізнаюся про вас, але я рідко бачу останній варіант’ один я бачу на іншому бсолютно безкоштовно

порносайт. Далі можете фільтрувати езультати ідеокліпів за визначенням найвищої якості, періоду відеокліпу або просто скористтися пошуковою системою в Інтернеті. Якщо пряма порнографія – це не’ На вашу думку, ви також можете перемикатися між геями та транспорнографією.

Я також маю торкнутися SpankBang’ Функція телевізора. Учасники цього веб-сайту можуть не тільки створити власні канали, але й створити власну станцію. По суті, це’ s автоматично створений список відтворення, у якому постійно відтворюється така нечисть, яку ви хочете бачити. Все, що вам потрібно зробити, це перейти до посилання на телевізор, ввести категорію, тег, ключову фразу або порнозірку та перейти звідти.

Запропонуйте подивіться, і ви, можливо, захочете зробити це своїм електронним банком готівки.

YouPorn

Коли справа доходить до розробки, цей безкоштовний порнографічний сайт виглядає охайно, а матеріал зовсім не такий –- це’ вологий і брудний.

Якщо ви ніколи не знаходили цей сайт, який організовує шведський стіл, ви’ вас чекає епічна насолода. Є терабайти чуттєвих зображень і, можливо, петабайти порнографічного відео. Вони ідеально організовані прямо в безліч груп, які мають зацікавити майже всі почуття чуттєвої естетики.

Хоч і є артисти-любителі, у YouPorn, схоже, є набагато більше досвідченої еротики, тому в меню є ціла вкладка для порнозірок. Поряд із цим є зона еротики, яка містить хвилю збудливих історій, які зроблять ваші враження від цього порнографічного каналу ще кращими.

Крім того, ви також отримуєте доступ до двох мереж веб-камер. Хоча вони офіційно не пов’язані з YouPorn, я отримав заяву, що аматорські моделі все одно варті перегляду.

YouJizz

Ця порносистема не’ t мати надмірне у вигляді додаткової метушні, яка є приголомшливою для тих, хто має намір сісти та вийти. Ви не’ не потрібен обліковий запис, щоб заробити на цьому веб-сайті’ s колекція інструментів перегляду сексу.

Усі найкращі фільтри в один клік, наприклад сортування результатів за тим, що’ абсолютно новий, популярний останнім часом і традиційно, і в тренді. Крім того, за допомою 2 кранів ви можете отримати випадкову колекцію відео, якщо хочете. З іншого боку, якщо ви точно знаєте, що намагатеся знайти, ця система має епічний список тегів, який потрібно побачити, щоб у нього повірити.

Жінки з веб-камерою на YouJizz Live чудові, як і основна трубка. До речі, якщо вам подобаються золотоволосі, загляньте на веб-сайт YouJizz. У них є всілякі гарячі сестри, але насправді я бачив, що ти’ знайдете багато жінок з медовим волоссям.

Як би ви не збиралися клацати й жарти, носіть’ ще не грудь цього горіха. Ми’ перебуваємо лише в середині, і є ще багато трубок, про які можна дізнатися більше та отримати захоплення.

Author avatar
edson
http://oxelcreatives.com

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This website stores cookies on your computer.